ELEKTRICITEITSWERKEN

Totaaloplossing voor uw elektrische installatie

Rob Van Baelen realiseert moeiteloos al uw elektriciteitswerken met de meest kwaliteitsvolle materialen en binnen de afgesproken termijn. Stiptheid en een vlotte service zijn twee pijlers die we hoog in het vaandel dragen. We volgen de gemaakte afspraken dan ook steeds goed op en leveren uitsluitend kwalitatief werk. Voor onze materialen werken we samen met betrouwbare en gerenommeerde merken, want alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten. Zowel particulieren als professionals kunnen alle soorten elektriciteitswerken toevertrouwen aan de ervaren vakmannen van RVB, uw elektricien in Mol

Uw veiligheid primeert

Veiligheid gaat boven alles, dus bij RVB Elektriciteitswerken kunt u er zeker van zijn dat uw elektriciteitssysteem conform de geldende wetgeving is. Gaan de werken van uw nieuwbouwwoning binnenkort van start? Wenst u hulp bij het aanleggen van uw elektrische installaties en de zekeringenkast? Heeft u enkele kleine klusjes of herstellingen zoals het vervangen van stopcontacten? RVB, uw elektricien in Mol en zijn collega’s staan voor u klaar! 

Offerte

Indien gewenst kunt u een gedetailleerde offerte op maat ontvangen zodat u nooit voor onaangename (financiële) verrassingen komt te staan. Ook voor domotica, keuring en zelfbouwpakketten kan u bij RVB Elektriciteitswerken terecht. Contacteer ons gerust, wij helpen u zo snel mogelijk verder.