Begeleiding voor doe-het-zelvers 

Zelfbouwpakketten

RVB Elektriciteitswerken ondersteunt doe-het-zelvers op een professionele manier door zelfbouwpakketten op maat van de klant aan te bieden. Afhankelijk van uw ervaring en kennis wordt er een unieke begeleidingsmethode voor zelfbouw opgesteld. Op die manier kunt u uw elektriciteitswerken perfect zelf uitvoeren. 

Het prijskaartje van een renovatie of een nieuwbouwwoning is er vaak eentje om U tegen te zeggen. Wij komen daarom graag tegemoet aan uw vooropgestelde budget en helpen u besparen door ervoor te zorgen dat u allerlei klussen in huis zelf kunt uitvoeren. 

Concreet stappenplan

Bij RVB Elektriciteitswerken, uw elektricien in Mol, kunt u een brede waaier aan materiaal bestellen zodat u zonder al te veel voorkennis zelf de kabels in uw woning kunt leggen, breekwerken kunt uitvoeren, slijpwerk kunt voltooien, … Ook doe-het-zelvers die weinig ervaring hebben op gebied van elektriciteit kunnen dankzij een concreet stappenplan en deskundige begeleiding van RVB hun eigen project tot een goed einde brengen. Voor meer vragen over zelfbouwpakketten neemt u best even contact op met uw elektricien in Mol.

Offerte

Indien gewenst kunt u een gedetailleerde offerte op maat ontvangen zodat u nooit voor onaangename (financiĆ«le) verrassingen komt te staan. Ook voor domoticakeuring en elektriciteitswerken kan u bij RVB Elektriciteitswerken terecht. Contacteer ons gerust, wij helpen u zo snel mogelijk verder.